Şehid Yahya Sinvar'ın cihad meydanındaki görüntüleri yayınlandı
Eski HAMAS Siyasi Büro Başkanı Şehid Yahya Sinvar'ın, cihad meydanındaki görüntülerini içeren bir video yayınlandı.
Yayınlanan videoda şehid Sinvar'ın, beraberindeki Kassam mücahidleriyle birlikte Refah bölgesinde en ön safta yer aldığı görülüyor.
İşgalci siyonistlere karşı yıkılmış binaların arasında en ön safta mücadele edildiği ve moralinin çok yüksek olduğu görülüyor.
Askeri üniforma yeleği üzerinde bulunan Sinvar'ın, verdiği mücadele görülürken, videonun bazı yerelerinde de işgalcilere karşı askeri strateji gelirştirdiği dikkat çekiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rus ordusunun, Ukrayna'nın Odessa bölgesindeki liman altyapısına yönelik füze saldırısında, ilk belirlemelere göre 8 kişinin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı bildirildi.
Uluslararası Af Örgütü, Tunuslu avukat ve muhalif Ayachi Hammami hakkında verilen hapis cezalarının derhal iptal edilmesini ve aynı dosyada yargılanan tüm sanıkların serbest bırakılmasını istedi.
İşgalci siyonist rejimin, Gazze’de sürdürdüğü saldırı ve soykırımlara yönelik artan uluslararası tepkileri bastırmak amacıyla yapay zeka ve dijital platformları kapsayan geniş çaplı bir propaganda operasyonu yürüttüğü ortaya çıktı. Sızdırılan belgeler ve resmi kayıtlar, işgalci siyonist rejimin sosyal medya algoritmalarından büyük dil modellerine kadar uzanan çok katmanlı bir algı savaşı yürüttüğünü gösteriyor.
İşgal rejimine bağlı askeri araştırma kuruluşu Alma, yayımladığı raporda Hizbullah’ın en az 20 bin füzeye sahip olduğunu açıkladı.