İslami Cihad Hareketi Sözcüsü Musab el-Berim: Direniş işgalin gücünü kırmaya kadirdir

El-Berim, direnişçilerin siyonist terör çetesinin saldırılarını püskürtebilecek gücünün olduğuna dikkat çekerek, bu konuda direnişçiler arasında fikir birliği olduğunu söyledi.
Filistin direnişinin işgalcinin gücünü kırmaya ve kendi halkını savunmaya kadir olduğuna vurgu yapan El-Berim, "İşgal var olduğu sürece direniş eylemleri de meşru olarak devam edecektir. Kudüs Tugayları şu an sahadadır ve savaşı yönetebilecek güçtedir. Şu an acımasız bir düşmana karşı koyuyoruz. Güçlü bir direnişimiz ve bu direnişi kucaklayan kararlı bir halkımız var." dedi.
Siyonist terör çetesine ait savaş uçakları ve topçuları, dün Gazze Şeridi’nin merkezinde ve güneyindeki değişik bölgeleri bombaladı. Bu hedeflerin arasında direniş güçlerinin olduğu mekânlar ve tarım arazileri de vardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Pakistan ile Hindistan arasındaki gerilim devam ederken, Pakistan'dan yapılan açıklamada, "Şimdiye kadar Hindistan'ın İsrail yapımı tam 77 SİHA'yı düşürdük" denildi.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Polonya Başbakanı Donald Tusk, herhangi bir saldırı durumunda tarafların birbirine karşılıklı destek vermesini öngören bir savunma maddesi içeren yeni bir iş birliği ve dostluk anlaşması imzaladı.
Siyonist rejimin uyguladığı abluka nedeniyle Gazze'de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.
ABD'de, Filistin'e destek verdiği için haftalardır gözaltında tutulan Tufts Üniversitesi doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk, serbest bırakıldı.