ABD'de göçmenleri taşıyan araç kaza yaptı: 10 ölü 20 yaralı
ABD'in Teksas eyaletinde kapasitesinden fazla yolcu taşıyan bir minibüsün devrilmesi sonucu 10 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
Kaza, Teksas McAllen'in şehrinin yaklaşık 80 km kuzeyindeki Encino bölgesinde meydana geldi.
ABD medyasında yer alan haberlere göre, yaklaşık 30 kişinin bulunduğu bir minibüs otoyolda kontrolden çıkarak devrildi.
Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
Minibüstekilerin göçmen olduğunu ve kapasiteden fazla yolcu taşındığı belirtilirken yaralıların hepsinin durumunun kritik olduğu ifade edildi.
Göçmenlerin kimliğine ve uyruğuna ilişken henüz bir açıklama yapılmadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Irak Başbakanı Ali Zeydi, gelecek 3 yıl içinde ülkenin günlük ham petrol üretimini 7 milyon varile çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.
Japonya'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile İngiltere Dışişleri Bakanı Yvette Cooper, ABD ile İran arasında imzalanan mutabakata giden süreci ve bölgesel barış ile istikrarı ele aldı.
Arnavutluk'ta Ivanka Trump ve Jared Kushner'la bağlantılı turizm projesine karşı 28 gündür süren gösteriler, başkent Tiran'da devam ediyor.