Almanya'da bir kadın tren istasyonunda bıçaklı saldırı düzenledi: 12 yaralı

Hamburg'un merkez tren istasyonunda bir kadın tarafından gerçekleşen bıçaklı saldırıda en az 12 kişi yaralandı.
Hamburg Garı'nda bıçaklı bir saldırı meydana geldi. Federal polis sözcüsüne göre, saldırgan en az 12 kişiyi yaraladı, üç kişinin ise hayati tehlikesi bulunuyor.
Alman medyasına göre Hamburg polisi, şehrin ana tren istasyonunda bıçaklı saldırı gerçekleştiğini bildirdi.
Saldırıyı gerçekleştirenin 39 yaşındaki bir kadın olduğu ve 12 kişiyi yaraladığı bildirildi. Yaralılardan 3'ün durumunun ağır olduğu belirtildi.
Kadının tek başına hareket ettiği ifade edildi. Yerel kolluk kuvvetleri yetkilileri, "Şüpheli polis tarafından gözaltına alındı" açıklamasını yaptı.
Ana istasyondaki tren seferleri şu anda durdurulurken yakın sokaklar trafiğe kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve acil servis personeli sevk edildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Başkanı Donald Trump, Ulusal Güvenlik Konseyi'nde (NSC) kapsamlı bir yeniden yapılandırma süreci başlattı. Bu kapsamda onlarca çalışana işten çıkarıldıklarına dair resmi bildirimler gönderildi.
ABD Kongresi'nde Cumhuriyetçi Milletvekili Randy Fine'nın, “Gazze'yi nükleer silahlarla bombalamak” çağrısı tepki çekti.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD ile yapılan 5. tur müzakerelerin, bugüne kadarki en profesyonel müzakere turlarından biri olduğunu söyledi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın Avrupa Birliği (AB) ile ticaret gerginliğini tırmandırması, kapsamlı yeni tarifeler önermesi ve teknoloji devi Apple'ı hedef almasının ardından Avrupa hisse senetleri Cuma günü sert bir düşüş yaşadı.