Avustralya’da helikopter kazası: 2 yaralı

Avustralya'nın Melbourne şehrinde meydana gelen helikopter kazasında, 2 kişi yaralandı.
Avustralya’nın Melbourne şehrinin güneydoğusundaki Moorabbin Havalimanı’nda helikopter kazası meydana geldi.
Kazada, 2 kişi yaralandı.
Yetkililer, helikopterin kalkıştan kısa bir sonra düştüğünü açıkladı.
Avustralya Ulaştırma Güvenliği Bürosu, kazanın eğitim uçuşu sırasında meydana geldiğini duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili'nin merkezinden kuzeyine doğru giderken altı kişiyi taşıyan küçük bir ambulans uçağının düştüğü ve kurtulan olmadığı bildirildi.
Afganistan'ın Host eyaletinde meydana gelen sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı; geniş çaplı maddi hasar oluştu.
Sri Lanka’da askerî helikopter gösteri uçuşunda düştü. Kazada 6 asker hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
Yemen'deki “Ensarullah” lideri Abdulmelik El Husi, Amerika ve işgalci rejimin, Yemen’in askeri kapasitesiyle başa çıkmakta başarısız olduğunu belirterek, grubun önceliğinin Gazze’deki Filistin halkına destek vermek olduğunu vurguladı.