Belarus-Polonya sınırında gerginlik tırmanıyor
Polonya güvenlik güçleri, sınırı geçmeye çalışan bir grup düzensiz göçmene tazyikli su ve göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti.
Polonya sınırındaki bariyerleri aşmaya çalışan bir gruba, Polonya güvenlik güçleri tazyikli su ve göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti.
Polonya Savunma Bakanlığı, sınırı zorla geçmeye çalışmaları üzerine göçmenlere müdahale edildiğini açıkladı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Göçmenlere müdahale edilmesi kesinlikle kabul edilemez." diyerek Varşova yönetimini eleştirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ateşkese rağmen siyonist işgalcilerin saldırılarının devam ettiği Gazze'de son 48 saatte 4 şehidin naaşının hastanelere getirildiği bildirildi.
İspanya'nın Ceuta Özerk Kenti'nde 2 binden fazla göçmen, limanda oluşturulan geçici kabul merkezinde yeterli yer bulunmaması nedeniyle sahillere geri dönmek zorunda kaldı.
Çin Ticaret Bakanlığı, ABD ile yeni tur ekonomik müzakerelerin 19-23 Eylül tarihleri arasında ABD'nin ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini duyurdu.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky, Rus saldırılarına karşı Rusya'daki hedeflere yönelik yeni uzun menzilli operasyonlar için planı onayladığını duyurdu.