Çin'de Hongqi Köprüsü'nde çökme
Çin'in Sichuan eyaletinde 317 numaralı Ulusal Karayolu'nun parçası olan 758 metre uzunluğundaki Hongqi Köprüsü'nde kısmi çökme meydana geldi.
Köprünün yıkılmasının ardından toprak kayması meydana geldiği belirtildi.
Polis, köprünün çöktüğü olayda can kaybı yaşanmadığını açıkladı.
Maekrang kentindeki yetkililer, bölgede incelemeler yürütüldüğünü ve elde edilen bulgular sonucunda köprüde çökme riskinin bulunduğunun tespit edildiğini açıkladı.
Hızlı bir şekilde duruma müdahale edildiği; kamu güvenliği, ulaştırma ve doğal kaynaklar alanlarından çalışanların olay yerine gelerek çalışmalara başladığı kaydedildi.
Açıklamada, yoldaki araçların tahliye edildiği ve bölgenin trafiğe kapatıldığı aktarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Irak'taki genel seçimleri Başbakan Sudani'nin partisi kazanırken Kürdistan Bölgesi'ndeki seçimlerde ise Mesud Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) birinci parti oldu.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kiev'in son tutuklu değişim anlaşmalarını ihlal ettiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelashvili, telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.
Belgesiz göçmenleri taşıyan bir teknenin geçen hafta Malezya-Tayland deniz sınırına yakın sularda batması sonucu ölü sayısı 25'e yükseldi.