Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lukaşenko'yu seçim zaferinden dolayı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko'yu seçimlerdeki zaferinden dolayı tebrik etti.
Belarus Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lukaşenko'yu seçim zaferinden dolayı tebrik etti.
Erdoğan'ın, mesajında, "Ülkelerimiz arasındaki mevcut siyasi, ekonomik ve insani işbirliğinin önümüzdeki dönemde ortak çabalarımız sayesinde daha da güçleneceğine inanıyorum. Bu vesileyle, sizlere sağlık ve mutluluk, dost Belarus halkına ise refah ve esenlik dileklerimi bir kez daha ifade ediyorum." ifadelerine yer verdiği aktarıldı.
Erdoğan, ayrıca Lukaşenko'ya üstlendiği yüksek görevde başarılar diledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, siyonist rejim sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın pek çok ülkenin temsilcisi tarafından protesto edilmesinin Tel Aviv yönetiminin yalnızlaştığını gösterdiğini açıkladı.
Rusya, mevcut benzin ihracatı yasağını yılsonuna kadar uzattı ve üretici olmayan şirketler için dizel ihracatına da benzer bir yasak getirdi.
Rusya’nın Smolensk bölgesinde bir yük treni ile kamyonun çarpışması sonucu büyük bir yangın çıktı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin New York kentinde, Malezya Dışişleri Bakanı Muhammed Hasan ile görüştü.