Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lukaşenko'yu seçim zaferinden dolayı tebrik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko'yu seçimlerdeki zaferinden dolayı tebrik etti.
Belarus Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lukaşenko'yu seçim zaferinden dolayı tebrik etti.
Erdoğan'ın, mesajında, "Ülkelerimiz arasındaki mevcut siyasi, ekonomik ve insani işbirliğinin önümüzdeki dönemde ortak çabalarımız sayesinde daha da güçleneceğine inanıyorum. Bu vesileyle, sizlere sağlık ve mutluluk, dost Belarus halkına ise refah ve esenlik dileklerimi bir kez daha ifade ediyorum." ifadelerine yer verdiği aktarıldı.
Erdoğan, ayrıca Lukaşenko'ya üstlendiği yüksek görevde başarılar diledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suudi Arabistan'da başlayan "Kızıl Dalga 8" isimli deniz tatbikatına Ürdün, Mısır, Cibuti, Sudan ve Yemen katılıyor.
İspanya’da artan kuş gribi vakaları nedeniyle son aylarda 2 milyondan fazla kümes hayvanı itlaf edildi.
ABD Başkanı Donald Trump, pazar günü katıldığı Amerikan futbolu maçında seyirciler tarafından yuhalandı. Böylece Trump, yaklaşık yarım yüzyıldır bir düzenli sezon NFL maçına katılan ilk görevdeki ABD başkanı oldu.
Rusya Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada ülkenin çeşitli bölgelerinde gece boyunca 71 Ukrayna insansız hava aracının (İHA) etkisiz hale getirildiğini duyurdu.