Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile Budapeşte'de görüştü.
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Gayriresmi Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karmelit Manastırı'nda Macaristan Başbakanı Orban ile bir araya geldi.
Orban'ın TDT ülkelerinin devlet başkanları onuruna verdiği resmi öğle yemeğinin ardından yapılan görüşme, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Adalet Bakanlığı, Washington'daki Yahudi Müzesi önünde siyonist rejim büyükelçiliği çalışanlarına yönelik silahlı saldırının şüphelisi Elias Rodriguez'e birinci derece cinayet suçlaması yöneltti.
İşgalci ABD, Sudan ordusunun 2024 yılında Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) ile süren iç savaşta kimyasal silah kullandığı sonucuna vardığını duyurarak Sudan'a yönelik yeni yaptırımlar uygulayacağını açıkladı. Hartum yönetimi ise bu suçlamaları reddederek Washington'u siyasi şantajla suçladı.
Siyonist rejim, Yemen'den fırlatılan üçüncü füzeyi de sabah saatlerinde engellediğini öne sürdü. Ensarullah hareketi, Gazze'ye yönelik saldırılara karşılık olarak Tel Aviv'i hedef almaya devam edeceklerini belirtti.
Meksika’nın Cadereyta eyaletinde bir dizel damıtma tesisinde patlama meydana geldi. Her biri 10 bin litreden fazla kapasiteye sahip yaklaşık 13 konteynerin yandığı belirtildi.