Dominik Cumhuriyeti Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı, arkadaşı tarafından öldürüldü

Dominik Cumhuriyeti Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Orlando Jorge Mera, yakın bir arkadaşı tarafından ofisinde vurularak öldürüldü.
Orlando Jorge Mera, Ağustos 2020'den beri Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı görevini yürütüyordu.
Yakın arkadaşı Bakan Orlando Jorge Mera'yı öldüren Miguel Cruz cinayet sonrası polis tarafından yakalandı.
Zanlı Cruz'u yakalayan polis olayla ilgili bilgi vermedi.
Turizm Bakanlığı'na da ev sahipliği yapan binanın dördüncü katında işlenen cinayet sonrası çevrede yoğun güvenlik önlemi alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA), yardımların artmasına rağmen piyasada yeterli gıda bulunmadığını, fiyatların ise erişilemeyecek kadar yüksek olduğunu bildirdi.
Kanada ve ABD'nin, sınır dışı edilmesi zor göçmenleri geldikleri ülkelere geri göndermek için ortak çalışma yürüttükleri belirtildi.
Rusya Devlet Duması Üyesi Vodolatsky, Trump’ın nükleer denizaltı açıklamasına karşılık, ABD denizaltılarının uzun süredir izlendiklerini söyledi.
ABD ve NATO, Ukrayna'nın öncelikli askeri ihtiyaçlarını karşılamak için müttefik ülkelerin fonlarıyla Amerikan silahlarının temin edilmesini sağlayacak yeni bir finansman sistemi üzerinde çalışıyor.