Ebu Ubeyde'den siyonist işgal rejimine uyarı
HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, siyonist işgalci rejimi "provokatif ve düşmanca girişimleri" konusunda uyardı.
Siyonist işgalci gasıpların Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarına tepki gösteren HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde,"Düşmanca girişimleri yakından takip ediyoruz." dedi.
Ebu Ubeyde "Kassam Tugayları ve direniş liderleri, Kudüs ve Mescid-i Aksa'daki işgalin provokatif ve düşmanca girişimlerini yakından takip ediyor. İşgalcileri Aksa'ya dokunmama konusunda uyarıyor ve Mescid-i Aksa'yı koruyan ve nöbet tutanları selamlıyoruz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, iki ülke ilişkilerinde cumhurbaşkanı düzeyinde 17 yıl aradan sonra gerçekleştirilen ilk resmi ziyaret kapsamında başkent Şam'a geldi.
Nijerya'nın Kwara ve Ogun eyaletlerinde meydana gelen trafik kazalarında 25 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.
Nijerya’da silahlı kişiler, Kaduna eyaletinde tarlada çalışan çiftçileri hedef aldı. Saldırıda 9 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda çiftçi de kaçırıldı.
Maysak Tropik Fırtınası’nın etkili olduğu Çin’in Guangşi bölgesinde bir barajın iki bölümü çökerken gövdede yarık oluştu. 300’den fazla kişi tahliye edilirken, bölgede en yüksek seviyede acil durum ilan edildi.