Eğlence merkezine silahlı saldırı: 4 ölü
ABD’nin Florida eyaletinde bir eğlence merkezinde etrafa rastgele ateş açılması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü.
ABD’nin Florida eyaletinin Jaksonville kentindeki bir alışveriş merkezindeki video oyunu turnuvası esnasında silahla ateş açıldı. ABD medyasında saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.
Jacksonville polisi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralılar olduğunu belirtti.
Polis, saldırgan olduğundan şüphelenilen bir kişinin ölü ele geçirildiğini, olay yerinde ikinci bir saldırganın olup olmadığının bilinmediğini açıkladı.
Soruşturma sürerken, olay yeri yakınlarına giriş ve çıkışlar kapatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gana'da 28 Haziran'dan bu yana etkisini sürdüren şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 34'e çıktı. Yaklaşık 90 bin kişi yerinden olurken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Venezuela'da 24 Haziran'da meydana gelen 7,2 ve 7,5 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 645'e çıktığı bildirildi.
Suriye'nin Humus kentindeki T4 Askeri Havaalanı yakınlarında mayın patlaması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Mohmand bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis hayatını kaybetti.