El-Fetih lideri Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor
El-Fetih lideri Mahmud Abbas'ın, 14 Ağustos’ta Türkiye'ye geleceği duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek olan Abbas, Meclis Genel Kurulu'nda da bir konuşma yapacak.
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, El-Fetih lideri Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye ziyarette bulunacağı duyuruldu.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, 14-15 Ağustos’ta ülkemize bir ziyarette bulunacaktır. 14 Ağustos Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Sayın Abbas, 15 Ağustos Perşembe günü Gazi Meclisimizin Genel Kuruluna hitap edecektir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Pakistan'ın Afganistan'a düzenlediği hava saldırılarında çok sayıda kişi hayatını kaybederken Kabil saldırıyı kınadı.
Siyonist işgal kuvvetleri, hava ve topçu bombardımanı ve silahlı saldırılarla Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşmasını 357'nci gün üst üste ihlal etmeye devam etti.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, RAF Fairford hava üssü yakınlarında yaşanan şüpheli olayda İran'ın rolü olduğunu iddia eden İngiltere Başbakanı Andy Burnham’a tepki gösterdi.
ABD Başkanı Donald Trump’ın, askeri varlıklarının Irak’tan çekildiğine dair son açıklaması, "Irak’ta ABD işgali sona mı eriyor, yoksa şekil mi değiştiriyor?" diye kafalarda soru işaretleri bıraktı.