Endonezya'da 6,2 büyüklüğünde deprem

Endonezya'nın Batı Sulawesi eyaletinde 6,2 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.
Merkez üssü, eyaletin Majene kentinin 6 kilometre kuzeydoğusu olan deprem, Palu ve Makasar kentlerinde de hissedildi
Alınan ilk bilgilere göre depremde 4 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı.
Yerin 10 kilometre derinliğinde kaydedilen depremde bazı ev ve bazı kamu binaları hasar gördü.
Depremin ardından yardım çalışmaları başladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgalcilerin sözde “insani yardım bölgeleri” iddiaları sonrası Gazze’nin güneyinde aşırı kalabalıklaşma yaşanırken, saldırı ve katliamların yoğunluğuna rağmen Filistinli aileler yeniden Gazze şehrine dönmeye başladı.
Suriye'deki hapishanelerde yaşanan insan hakları ihlalleri, Şam'daki Ulusal Müze'de sanal ortama taşındı. Proje, geçmişi kayda alarak adalet ve geçiş sürecine destek olmayı amaçlıyor.
İşgal rejimi, Batı Şeria’nın farklı kentlerinde düzenlediği baskınlarda evleri aradı, yolları kapattı, çok sayıda Filistinliyi alıkoydu.
Suriye İçişleri Bakanı Enes Hattab, Süveyda vilayetinde yeni atamalar yapıldığını duyurdu. Bu adımın, güvenlik ve polis teşkilatının yeniden yapılandırılmasına yönelik kapsamlı bir plan çerçevesinde atıldığı belirtildi.