Fransa'da 16 yaşındaki genç kız Covid-19'dan öldü
Coronavirus nedeniyle Fransa'nın başkenti Paris'te, daha önce hiçbir hastalığı bulunmayan 16 yaşındaki kız hayatını kaybetti.
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19 salgını genellikle yaşlı ve kronik hastalarını öldürdüğü düşünülse de bu defa Paris'te hiçbir hastalığı bulunmayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Julie adındaki genç kız öldü.
Genç kızın solunum cihazı eksikliğinden öldüğü belirtiliyor.
Fransa Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Jerome Salomon, düzenlediği basın toplantısında, son 24 saate 299 kişinin daha hayatını kaybettiğini, ölü sayısının ise 1995'e yükseldiğini açıkladı. Salamon, vaka sayısı ise 3 bin 809 artışla 32 bin 964'e ulaştığını söyledi.
Salomon, bu kişilerin yüzde 42'sinin 30 yaş altında olduğunu ifade etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri Komutanının bir danışmanı, İran'ın silah ve füze üretimi için tedarik zincirinin tamamen sağlam kaldığını söyledi.
İşgal rejimi, Batı Şeria’nın birçok bölgesinde evlere baskın düzenleyerek Filistinlileri alıkoydu. Baskınlar sırasında bazı bölgelerde çatışmalar yaşanırken, işgalci siyonistlerin de farklı noktalardaki saldırıları devam etti.
Siyonist işgal kuvvetleri, Kuneytra'nın güney kırsalındaki "Sufa 53" planları kapsamında ihlallerine yeniden başladı.
Rus ordusunun Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan Kuzey Köprüsü’ne yönelik saldırıları sürüyor. Ukrayna basınında bugün yayımlanan haberlere göre köprü yeniden hedef alınırken, yol yüzeyinde büyük hasar meydana geldi.