Fransa'da küçük uçak düştü: 3 ölü

Fransa'da bir havaalanı yakınlarında hafif bir uçağın düşmesi sonucu 3 kişi öldü.
Kaza, Fransa'nın kuzeybatısındaki Brittany bölgesindeki Saint-Brieuc Havalimanı yakınlarında meydana geldi.
Yerel medyaya göre 2'si yolcu biri pilot olmak üzere 3 kişiyi taşıyan hafif bir uçak henüz bilinmeyen bir nedenle düştü.
Kazada kurtulan olmazken kazanın nedenleri için soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Endonezya’da bulunan Lewotobi Laki-Laki Yanardağı’nda 1 Ağustos 2025 Cuma günü saat 20.48 WITA’da patlama meydana geldi.
Suriye'nin Kuneytra bölgesinde işgalciler, üç sivili alıkoydu. Alıkonulan kişilerin, ağaç kalıntılarını taşımak için kullandıkları tarım traktörüne de el konuldu.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA), yardımların artmasına rağmen piyasada yeterli gıda bulunmadığını, fiyatların ise erişilemeyecek kadar yüksek olduğunu bildirdi.
Kanada ve ABD'nin, sınır dışı edilmesi zor göçmenleri geldikleri ülkelere geri göndermek için ortak çalışma yürüttükleri belirtildi.