Fransa'da tramvay kazası: 68 yaralı

Fransa'nın Strasbourg kentindeki bir metro istasyonunda duran bir tramvaya, henüz bilinmeyen bir nedenle geri hareket eden başka bir tramvayın çarpması sonucu meydana gelen kazada, 68 kişi yaralandı.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık 100 kişinin kazayı herhangi bir yaralanma olmadan atlattığı belirtildi.
Kazanın nedenini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Kazayla ilgili yapılan ilk incelemelerin, kasıtlı bir eylem ihtimalini ortadan kaldırdığı bildirildi.
Kaza nedeniyle metro istasyonundaki tramvay seferlerinin birkaç gün boyunca durdurulacağı açıklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Endonezya'nın Papua eyaletinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Arnavutluk'ta 11 Mayıs'taki genel seçimden 130 gün sonra yeni hükümet kuruldu.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Polonya'ya 780 milyon dolarlık Javelin füzelerinin satışına onay verildiğini bildirdi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde, Gazze'de derhal ve kalıcı bir ateşkes talep eden yeni bir karar tasarısı daha ABD tarafından veto edildi.