Gazze'de bir gazeteci daha katledildi
İşgal ordusunun, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda katledilen gazeteci sayısı 195'e yükseldi.
Lübnan televizyon kanalı El-Meşhed'in Gazze'deki muhabiri Muhammed Baluşe, siyonist işgalcilerin saldırısında katledildi.
Filistin Medyacıları tarafından yapılan açıklamada, Lübnan televizyon kanalı El-Meşhed'in Gazze'deki muhabiri Muhammed Baluşe'nin siyonist işgalcilerin saldırısında katledildiğini duyurdu.
Açıklamada, "Kanla ve fedakârlıkla açılan özgürlük yolunda, ezilen Filistin halkına destek olmak ve onların acılarını dünyaya duyurmak için gazeteci Baluşe, israil'in hain bombardımanı sonucu hayatını kaybetti." denildi.
Açıklamada, işgal rejimin Gazze Şeridi'nde Filistinlilere karşı soykırım başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana katledilen basın mensuplarının sayısının 195'e ulaştığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik devam eden savaşla ilgili olarak, "İran'la hiçbir zaman barış sağlanabileceğini düşünmüyorum" dedi. Bu konuşmanın ardından ABD'nin Orta Doğu'ya "USS Theodore Roosevelt" uçak gemisi ile bir deniz piyade tümeni daha gönderme kararı aldığı belirtildi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Üyesi Abdurrahman Babacan, AKPM Genel Kurulu'nda Türkiye'deki sapkın LGBT derneklerine yönelik hukuki süreçler ve Türkiye aleyhine hazırlanan rapora ilişkin bir konuşma yaptı.
Letonya'da 100 sandalyeli parlamentonun yeni üyelerini belirlemek üzere genel seçimler 3 Ekim'de yapılacak. Seçimlerde, 100 sandalyeli parlamento için 1434 aday yarışacak.
Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar, Mekke Anlaşması kapsamında oluşturulan Stratejik Siyasi ve Savunma Komitesi'nin yakında Riyad'da toplanacağını duyurdu.