Harekat sonrası Arap Birliği acil toplanıyor
Türkiye'nin Suriye'de başlattığı harekata karşı çıkan Mısır'ın çağırısı üzerine Arap Birliği dışişleri bakanı düzeyinde acil toplanıyor.
Mısır Dışişleri Bakanlığı Türkiye'nin Suriye'de Fırat Nehri'nin doğusunda başlattığı harekata ilişkin açıklama yapmıştı.
Açıklamada, harekatın bir Arap devletinin egemenliğine "açık ve kabul edilemez bir saldırı" olduğu savunulmuş Arap Birliği'ne acil toplantı çağrısında bulunulmuştu.
Bu çağrı üzerine Arap Birliği, dışişleri bakanı seviyesinde acil toplanma kararı aldığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus ordusunun Donetsk bölgesindeki en önemli savunma merkezlerinden biri olarak gösterilen Konstantinovka'nın kontrolünü tamamen ele geçirdiğini açıkladı.
Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, Ukrayna'nın son 24 saat içinde 200'den fazla insansız hava aracıyla (İHA) Rusya'nın başkenti Moskova'yı hedef aldığını açıkladı.
ABD ve siyonist rejimin saldırısında şehit olan eski İran İslam İnkılabı Rehberi Seyyid Ali Hamaney için Tahran'da halkın katılımıyla cenaze töreninin ikinci günü sürüyor. İranlı yetkililer, törenlere milyonlarca kişinin katılmasını beklediklerini açıkladı.
Venezuela'da 24 Haziran'da meydana gelen depremlerin ardından bilanço ağırlaşmaya devam ediyor. Yetkililer, can kaybının 2 bin 645'e yükseldiğini, 12 bin 666 kişinin yaralandığını ve yüzlerce binanın hasar gördüğünü açıkladı.