Siyonist büyükelçi Rusya Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

Siyonist rejimin Moskova Büyükelçisi Simone Halperin, Rusya Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Halperin Rusya Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
Açıklamada, "israil büyükelçisinin Rusya'nın dış politika yaklaşımlarını ve tarihi gerçeklerini çarpıtan kabul edilemez açıklamaları nedeniyle Halperin, Dışişleri Bakanlığı'na çağrılacaktır." denildi.
Açıklamanın devamında, siyonist diplomatın bazı açıklamalarının "iki ülke halklarının çıkarları doğrultusunda ikili ilişkileri geliştirmeyi amaçlayan bir diplomatik misyon için son derece başarısız bir başlangıç olduğu" vurgulandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yemen Silahlı Kuvvetleri, Gazze’de devam eden işgal saldırılarına karşılık olarak, işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu.
Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi'ne yönelik kara ve askeri saldırıları sırasında esir aldıkları 15 Filistinliyi bu akşam serbest bıraktı.
Yemen'den füze atılmasının ardından işgal altındaki Filistin topraklarındaki tüm şehir ve kasabalarda hava saldırısı sirenleri çaldı. Öte yandan Kassam Tugayları da bazı yerleşim bölgelerini füzelerle hedef aldı.
İşgalci siyonist rejimin, sabahtan bu yana Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği bombardımanda en az 100 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.