Hindistan'daki selde ölü sayısı 110'a yükseldi
Hindistan'ın batısındaki Maharashtra eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı toprak kayması ve sel sonucu en az 110 kişi öldü.
Son yılların en şiddetli yağışlarıyla sarsılan Maharashtra eyaletinde sel nedeniyle ölenlerin sayısı artıyor.
Sel nedeniyle bölgedeki bazı köprüler yıkılırken mahsur kalanlar kurtarma ekipleri tarafından tahliye edildi. Yetkililer halen mahsur kalanların kurtarılabilmesi için yüksek yerlere tırmanmalarını istedi.
Hindistan deniz kuvvetleri ve acil servisler, kıyı bölgelerine yardım sağlamak için gönderildi.
Şiddetli yağışlar bazı demiryollarının sular altında kalmasına da neden oldu.
Şiddetli yağışların yol açtığı toprak kayması ve sel sonucu şu ana kadar en az 110 kişinin öldüğü belirtiliyor.
Uzmanlar, yağışların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söylüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Güney Kore'de bir termik santralde meydana gelen çökme sonucu 7 kişinin mahsur kaldığı belirtildi.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Irakçi, ülkenin şu anda 12 günlük dayatılan savaşın başladığı 13 Haziran gününden daha güçlü olduğunu belirtti.
Güney Lübnan’daki El Abbasiye ile Tura kasabaları arasında bulunan bir marangoz atölyesi, işgal ordusunun hava saldırısına hedef oldu.
Ateşkese rağmen boğucu ablukasını sürdüren işgalci siyonistler, Gazze Şeridi'ne girmesi gereken yardımların sadece yüzde 28'ine izin verdi.