Hizbullah Hayfa'yı füzelerle vurdu

Lübnan'ın güneyinden atılan füzeler sonucu Hayfa ve Tiberya kentlerinde en az 7 işgalci yaralandı.
Hizbullah, Filistin'in işgal altındaki topraklarının kuzeyindeki Hayfa ve Tiberya kentlerine onlarca füze attı.
İşgal rejimi sözde "devlet televizyonu" KAN, Hayfa'ın merkezindeki Carmel ve körfez bölgelerine düşen füzeler sebebiyle 6 kişinin yaralandığını duyurdu.
Yaralıların tedavi için kentteki Rambam Hastanesi'ne nakledildiği ifade edildi.
Hayfa kentindeki bazı okullarda şehre düşen füzelerin ardından eğitimin kesintiye uğradığı ve uzaktan eğitim sistemine geçildiği aktarıldı.
Tiberya kentine atılan füzeler sonucu ise en az bir kişinin yaralandığı aktarıldı.
Hizbullah'ın daha önce Hayfa'nın çevresindeki bölgelere birçok kez füze attığı, şehir merkezini ilk kez hedef aldığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.