Hizbullah işgalcileri vurdu: Bir asker öldü, 4’ü yaralandı
Beyt Yahun bölgesinde Hizbullah ile işgalci ordu arasında çıkan çatışmalarda bir siyonist rejim askeri öldü, 4 asker yaralandı. Bölgeye yönelik hava saldırıları da devam etti.
Güney Lübnan’ın Beyt Yahun beldesinde, Hizbullah ile işgalci ordu birlikleri arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.
Siyonist rejime ait resmi olmayan medya kaynaklarının aktardığı bilgilere göre çıkan çatışmalarda bir siyonist rejim askeri öldü, 4 asker ise yaralandı.
Yaralı askerlerin helikopterlerle hastanelere sevk edildiği ve nakil sürecinin uzun sürdüğü belirtildi.
Çatışmaların Lübnan’ın güneyindeki Bint Cubeyl bölgesine bağlı Beyt Yahun hattında yoğunlaştığını, 91. Tugay unsurları ile Hizbullah arasında doğrudan temas yaşandığını aktardı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.
Çatışmaların ardından işgalci orduya ait savaş uçaklarının Beyt Yahun’u hedef alan çok sayıda hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
Bölgedeki gerilimin tırmanarak sürdüğü kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Venezuela'da meydana gelen depremlerde en az 235 kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi yaralandı ve yetkililerin açıklamasına göre ölü sayısı muhtemelen artacak.
ABD Yüksek Mahkemesi, Donald Trump yönetiminin "geçici koruma" statüsünü sonlandırma yetkisini genişletti. Karar, Haitili ve Suriyeli binlerce göçmen başta olmak üzere yüz binlerce kişiyi sınır dışı riskiyle karşı karşıya bıraktı.
Ensarullah lideri Abdulmelik el-Husi, ayrılıkçı "Somaliland" bölgesinde siyonist rejime ait olası herhangi bir konuşlanmaya karşı "her türlü araçla" saldırı düzenleneceğini açıkladı.
Rusya, Moskova’ya yönelik 28 İHA’yı düşürdüğünü açıklarken Ukrayna'nın başkenti Kiev’de balistik füze saldırısı sonrası patlamalar yaşandı. Zelenskiy ise 40 günlük yeni bir operasyonu devreye soktu.