İdlib'de füze saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
Suriye'nin İdlib kentinde bir sığınmacı kampına düzenlenen füze saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti.
Suriye'nin İdlib kentinde bir sığınmacı kampına düzenlenen füze saldırısında ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
Füze saldırısında yaralanan 4 kişi Türkiye'ye getirildi. Yaralılar, ambulanslarla Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Reyhanlı'ya getirilerek, ilçedeki hastanelere kaldırılarak tedevi altına alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rus ordusunun gece düzenlediği saldırılarda ülke genelinde biri çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 14 kişinin yaralandığını açıkladı.
Kudüs Uluslararası Kurumu, Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallere dikkat çekerek 2 Ekim Cuma gününün Filistin içinde ve dışında “Mescid-i Aksa’ya destek ve öfke günü” olarak değerlendirilmesi çağrısında bulundu.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin bilgi işlem ve iletişim altyapısında kullanılan De Novo veri merkezi ile enerji tesislerinin hedef alındığını açıkladı.
Dubai-Tel Aviv seferini yapan yolcu uçağında havada acil durum ve kaçırılma kodları yayınlandı. İşgal rejimi sözde Başbakanlık sözcüsü olayın uçak kaçırma olmadığını iddia ederken, işgal medyası pilotların tartıştığını öne sürdü.