IHO EBRAR'dan Somali'deki mülteci kampı sakinlerine kırmızı et yardımı

Uluslararası Yardımı Kuruluşu IHO EBRAR, açlıkla mücadele eden Somali'nin başkenti Mogadişu'daki mülteci kampında kalan ihtiyaç sahiplerine kırmızı et yardımında bulundu.
IHO EBRAR, kuraklık ve açlıkla mücadeleye devam eden Somali’de yardım faaliyetlerini sürdürüyor.
IHO EBRAR, bu kapsamda Mogadişu'da mülteci kampında büyük imkansızlıklar içerisinde yaşayanlara kırmızı et yardımında bulundu.
IHO EBRAR Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, yardımlara ilişkin yaptığı açıklamada, hayırseverlerin, "Kurban Projesi" kapsamında bağışladıkları adak ve akikaları, ihtiyaç sahibi kamp sakinlerine ulaştırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Hayırseverlere teşekkür eden Yılmaz, proje kapsamında yaklaşık 300 aileye kırmızı et yardımında bulunduklarını kaydetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS hareketi, Gazze'de işgal nedeniyle çocuklar arasında artan menenjit vakalarına karşı uyararak uluslararası toplumu kuşatmayı kırmaya çağırdı.
Gazze Şeridi'nde, 7 Ekim 2023'ten bu yana yapılan işgal saldırılarında şehit olanların sayısı 116 kişi artarak 56 bin 647'ye yükseldi.
Washington yönetimi, siyonist rejime 510 milyon dolarlık mühimmat güdüm paketi ve teknik destek satışını onayladı. Bu gelişme, Gazze'de süren soykırımın arkasındaki Amerikan rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.
İşgalci siyonist rejim sabah saatlerinde yardım bekleyen Filistinli sivillere yönelik yeni bir saldırı daha düzenledi.