İran'da son 24 saatte 2 bin 685 yeni vaka kaydedildi
İran Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Sima Sadat Lari şu ana kadar 268 bin 102 hastanın iyileşerek taburcu edildiğini söyledi.
Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Lari, ülkedeki Coronavirus hakkındaki son veriler şunları söyledi:
"Kesin laboratuvar bulgularına göre 2 Ağustos'ta ülkede 2 bin 685 yeni Covid-19 tanısı kondu, böylece toplam hasta sayısı 309.437 oldu." diye konuştu.
Sözcü, "Maalesef, son 24 saat içinde 208 Covid-19 hastası hayatını kaybetti ve bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısı 17 bin 190'a ulaştı." dedi.
Sözcü Lari, 4 bin 89 hastanın yoğun bakımda olduğunu, şu ana kadar da yaklaşık 2 milyon 508 bin 418 testin yapıldığını söyledi.
İran'da aktif durumdaki Covid-19 hasta sayısı ise 24 bin 145. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’da Harkiv bölgesinde Novoplatonovka yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Ukrayna'ya NATO birliklerinin konuşlandırılmasına asla onay vermeyeceklerini belirtti.
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Borno eyaletinde askerlere yönelik düzenlenen saldırıda 5 askerin hayatını kaybettiği belirtildi.
Bolivya'da şiddetli yağışların yol açtığı selde 20 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi kayboldu.