İran, işgal rejimine ait bir yük gemisine el koydu

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun siyonist işgal rejimi ile bağlantılı olduğunu belirtilen yük gemisine el koyduğu belirtildi.
Yerel kayaklardan alınan bilgilere göre, Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri, terör rejimi israil ile bağlantılı olduğunu belirtilen Portekiz bayraklı bir yük gemisine Basra Körfezi'nde el koydu.
El konulan geminin sahibinin israilli sözde iş adamı Eyal Ofel'e ait olduğu ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kırgızistan'ın başkenti Bişkek yakınlarında, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Haiti'de çetelerin gerçekleştirdiği saldırılarda, en az 42 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrey Sibiga, Polonya askerlerinin 18 Eylül'de Ukrayna'da olacağını belirtti.
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, NATO'nun doğu kanadını güçlendirmek üzere "Doğu Nöbeti" misyonunun devreye alınacağını belirtti.