İşgal rejimi Megazi'de sivillere saldırdı: 5 şehit

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Megazi'ye, siyonist rejim tarafından düzenlenen saldırıda, 5 sivil şehit oldu.
Siyonist rejimin abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ediyor.
İşgal ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Megazi'de sivillerin toplandığı alanı vurdu.
Saldırıda 5 sivil şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
İşgalci siyonistlerin 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdüğü soykırımda şehit olanların sayısı 43 bin 712'ye, yaralıların sayısı 103 bin 258'e yükseldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkesinin Rusya'ya asker göndermesinin meşru bir adım olduğunu, ABD'nin Rusya’ya karşı yeni bir saldırıya kalkışması durumunda Kuzey Kore’nin askeri gücünü kullanmaktan çekinmeyeceğini belirtti.
Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Ukrayna'da 30 günlük ateşkes önerisine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bunu iyice düşünmeliyiz. Bu yeni bir gelişme" dedi.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Suriye'de yaklaşık 16 milyon kişinin acil insani sağlık desteğine ihtiyaç duyduğunu belirtti.
Çin ve ABD'den yetkililer, vergi savaşından sonra ilk kez bir araya geldiği açıklandı.