İşgalci ABD, Yemen'in Sana ve Amran kentlerine hava saldırısı düzenledi

İşgalci ABD'nin, Yemen'in Amran ve Sana kentlerine 7 hava saldırısı düzenlediği belirtildi.
Yemen'de Ensarullah'a ait El-Mesire televizyonu, ABD savaş uçaklarının başkent Sana'da Nukm Dağı'nın doğusundaki Berraş bölgesine 4, Amran kentinin Harf Sufyan ilçesine ise 3 hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.
Habarde, Sana'da 3 evi hedef alan ABD saldırısında aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 8 kişinin katledildiği belirtildi.
Ensarullah, ABD'nin USS Harry S. Truman uçak gemisine ve işgal altındaki Askalan bölgesinde işgalcilere ait kritik öneme sahip bir hedefe operasyon düzenlediklerini açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal ordusu, Lübnan'ın güneyine yoğun hava saldırıları gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya'da İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile bir araya geldi.
Çin, Avrupa Birliği'nin (AB), Çin menşeli benzer ürünlerin satışına getirdiği kısıtlamalara karşılık olarak Avrupalı şirketlerin tıbbi cihaz ihalelerine katılımını yasaklama kararı aldı.
ABD'nin Texas eyaletinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 67'ye yükseldi, 11 kişi hala kayıp.