İşgalci ABD, Yemen'in Sana ve Amran kentlerine hava saldırısı düzenledi

İşgalci ABD'nin, Yemen'in Amran ve Sana kentlerine 7 hava saldırısı düzenlediği belirtildi.
Yemen'de Ensarullah'a ait El-Mesire televizyonu, ABD savaş uçaklarının başkent Sana'da Nukm Dağı'nın doğusundaki Berraş bölgesine 4, Amran kentinin Harf Sufyan ilçesine ise 3 hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.
Habarde, Sana'da 3 evi hedef alan ABD saldırısında aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 8 kişinin katledildiği belirtildi.
Ensarullah, ABD'nin USS Harry S. Truman uçak gemisine ve işgal altındaki Askalan bölgesinde işgalcilere ait kritik öneme sahip bir hedefe operasyon düzenlediklerini açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin New York Şehir Üniversitesi (CUNY) lisansüstü merkezinde öğrenciler ve akademisyenler, Gazze'de Filistinlilere yönelik işlenen soykırım suçlarına son verilmesi talebiyle açlık grevi yapıyor.
Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP), Gazze'de insani durumun kontrolden çıkmak üzere olduğunu, buradaki insanlar için 2 aylık yiyecek stoklarının olduğunu ancak bu yardımların güvenli şekilde ulaştırılması için ateşkes gerektiğini açıkladı.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubu üyesi 8 ülke, petrol üretimini günlük 411 bin varil artırma kararı aldı.
Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, "Rus müzakere heyeti İstanbul'a yola çıkıyor; müzakerelerin 2. turu için pazartesi sabahı hazır olacaklar." dedi.