İşgalci ABD, Yemen'in Sana ve Amran kentlerine hava saldırısı düzenledi

İşgalci ABD'nin, Yemen'in Amran ve Sana kentlerine 7 hava saldırısı düzenlediği belirtildi.
Yemen'de Ensarullah'a ait El-Mesire televizyonu, ABD savaş uçaklarının başkent Sana'da Nukm Dağı'nın doğusundaki Berraş bölgesine 4, Amran kentinin Harf Sufyan ilçesine ise 3 hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.
Habarde, Sana'da 3 evi hedef alan ABD saldırısında aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 8 kişinin katledildiği belirtildi.
Ensarullah, ABD'nin USS Harry S. Truman uçak gemisine ve işgal altındaki Askalan bölgesinde işgalcilere ait kritik öneme sahip bir hedefe operasyon düzenlediklerini açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu turunun üçüncü ve son durağı Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gitti.
Filistin Sağlık Bakanlığı,, Gazze Avrupa Hastanesi'nin İsrail işgal güçlerinin son saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldığını duyurdu.
Eski Moritanya Devlet Başkanı Mohamed Ould Abdel Aziz, yolsuzluk suçlamasıyla 15 yıl hapse mahkûm edildi.
İşgal ordusunun, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda bir gazeteci daha katledildi.