İşgalci siyonistler Suriye'de birçok noktayı bombaladı
İşgalci siyonist savaş uçakları, Suriye’ye yönelik saldırılarını sürdürerek, ülkenin batısında yer alan Hama bölgesi ile başkent Şam ve güneydeki Süveyda bölgelerini bombaladı.
İşgalci siyonistler, sabah saatlerinde Suriye'nin batısında yer alan Hama’daki Masyaf bölgesindeki bir askeri üssü bombaladı.
Aynı zamanda, işgal savaş uçakları Suriye’nin başkenti Şam’ın çevresini hedef aldı. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada, işgalcilerin Şam’daki Suriye’nin 4. Tümen karargahını güçlü patlayıcı füzelerle vurduğu bildirildi.
Bu rapora göre, işgalci siyonistler yeni saldırı dalgasında ayrıca güneydeki Süveyda kırsalında yer alan Halhale Havalimanı ile Kasyun Dağı’nın eteklerini bombaladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dick Cheney, Irak'ın kitle imha silahlarına sahip olduğu iddialarının en önde gelen savunucularından biriydi.
Afganistan’ın kuzeyindeki Mezar-ı Şerif kenti yakınlarında meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus silah üreticilerinin diğer başarıları arasında Oreşnik sisteminin seri üretiminin başlamasını da övdü.
Ermenistan, Rusya'dan buğday sevkiyatının Azerbaycan üzerinden yapıldığını bildirdi.