Japonya'da Sakurajima Yanardağı'nda volkanik hareketlilik

Japonya'daki Sakurajima Yanardağı'nda meydana gelen patlamanın ardından volkanik kül ile duman, 4 bin 500 metre yüksekliğe ulaştı.
Japonya'nın Kagoshima eyaletindeki Sakurajima Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
Patlama sonrası yükselen kül ve duman, 4 bin 500 metre yüksekliğe ulaştı.
Volkanik kül ve etkilerinin hava ulaşımı konusunda tehlike oluşturmadığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, Gazze’deki insani krize müdahale kapsamında 9 Ağustos’tan itibaren havadan yardım başlatacaklarını duyurdu.
Gazze'deki işgalci siyonist esirlerin aileleri, işgal rejimine kapsamlı bir anlaşma dayatılması gerektiğini belirterek, askeri operasyonların genişletilmesinin esirler için "ölüm cezası" anlamına geldiğini söyledi.
Han Yunus'ta düzenlenen saldırıda bir Kızılay çalışanı şehid olurken, üç kişi yaralandı. Bombardıman sonrası binada yangın çıktı.
Gazze'de, hala faaliyet gösterebilir durumdaki hastanelerde doluluk oranlarının yüzde 200-300'lere çıktığı bildirildi.