Kilauea Yanardağı'nda yeni patlama

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı'da, aralık ayından bu yana 10'uncu kez patlama meydana geldi.
ABD'nin Hawaii adasında bulunan Kilauea Yanardağı'nda, volkanik hareketlilik devam ediyor.
Hawaii Volkan Gözlemevi, Hawaii Yanardağlar Milli Parkı'nın içindeki yanardağın zirve kraterinde patlama meydana geldiğini açıkladı.
Yanardağ, Aralık'tan bu yana 10'uncu patlamanın ardından metrelerce yüksekliğe lav püskürttü.
Patlamanın, yakınlardaki bölgeler için tehdit oluşturmadığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suriye İçişleri Bakanlığı, bir süredir çatışmaların yaşandığı Süveyda kent merkezinde güvenliğin sağlandığını açıkladı.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, "Bu ateşkes kırılgan ve nedeni de açık. Çünkü oldukça kötü bir geçmişe sahip bu rejimden gelen hiçbir ateşkese güvenilemez. Eğer ateşkes ihlal edilirse karşılık vermeye hazırız" dedi.
İngiltere, uzun süredir yürütülen siber faaliyetleri nedeniyle Rus Askeri İstihbarat Servisi'ne (GRU) bağlı üç birim ve 18 askeri istihbarat görevlisine yaptırım uyguladığını duyurdu.
Siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'nde, sözde yardım dağıtım noktaları ve sivillerin kaldığı çadırlar hedef aldığı saldırılarda, 89 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.