Meksika’yı John Kasırgası vurdu: 3 ölü
Meksika’nın güneyini vuran John Kasırgası toprak kaymasına yol açtı, 3 kişi hayatını kaybetti.
John Kasırgası, Meksika'da sel felaketine ve toprak kaymasına yol açtı.
Kasırganın neden olduğu şiddetli rüzgârlar nedeniyle ağaçlar devrildi, evlerin çatıları uçtu, elektrik direkleri devrildi.
Tlacoachistlahuaca kasabasında iki, Malinaltepec'te ise bir kişinin toprak kayması nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
Oaxaca eyaletindeki Puerto Escondido ve Huatulco havaalanlarında uçuşların askıya alındığı kaydedildi.
Sivil savunma ekipleri ve Ulusal Muhafızlar, Guerrero ve Oaxaca eyaletlerinde çamurla kaplanan yolları temizleme çalışmalarına katılıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejim tarafından alıkonulan 5 Filistinli esir, aylar sonra serbest bırakıldı.
Birleşmiş Milletler (BM), Benin’de meydana gelen darbe girişimini kınadı.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'ya ait enerji tesislerine saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.
Çin ve Rusya'nın, Rus topraklarında ortak füze savunma tatbikatı yaptığı duyuruldu.