Peygamber Sevdalıları öncülüğünde Diyarbakır'da yapılan etkinliğe Arap medyasından yoğun ilgi

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü katliamlar devam ederken, İslam ülkelerinin siyonist rejim ile ticari ilişkilerinin sonlandırılması talebiyle Peygamber Sevdalıları Vakfı, Diyarbakır'da büyük bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, Arap medyasında, geniş yer buldu.
Peygamber Sevdalıları öncülüğünde Diyarbakır'da, Filistin'e destek ve İslam ülkelerinin siyonist rejim ile ticari ilişkilerinin sonlandırılması talebiyle yapıyan etkinlik, Arap basınında geniş yer buldu.
Birçok haber sitesinin yer verdiği Diyarbakır etkinliğine: "Selam olsun Selahaddin Eyyübi'nin torunlarına" "Diyarbakır'da büyük gösteri" "Diyarbakırlılar katliamı kınadı" başlıklarıyla yer verildi.
Haberlerde, siyonist rejimin tüm katliamlarına rağmen, soykırımcılarla ticareti kesmeyen Türkiye'deki hükümet de sert bir dille eleştirildi.
Haberlerde, "Selahaddin-i Eyyübi'nin torunlarından olan Müslüman Kürd halkı, Siyonistlerle ticaret yapan hükümetten daha şereflidir" ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.