Polonya düzensiz göçmenlere karşı sınır önlemlerini artırdı

Polonya, Belarus sınırında bekleyen düzensiz göçmenlerin demir yolunu kullanarak Polonya'ya giriş yapmaması için rayları dikenli tellerle kapattı.
Belarus'un Polonya sınırında Avrupa ülkelerine geçebilmek için yaklaşık 2 bin göçmenin bekleyişi devam ediyor.
Polonya güvenlik güçleri, göçmenlerin demir yolunu kullanarak Polonya topraklarına giriş yapma ihtimaline karşı rayları dikenli tellerle kapattı.
Dün Bruzgi-Kuznica Sınır Kapısı'nda Polonya güvenlik güçleri ile göçmenler arasındaki gerginlik çatışmaya dönüşmüştü. Güvenlik güçleri, Belarus tarafındaki göçmenlere tazyikli su ile müdahale etmişti. Saatler sonra olayların yatışmasının ardından Bruzgi sınır kapısındaki göçmenler sınır geçiş noktasından ayrılmıştı.
Göçmenlerin Polonya sınırında farklı noktalarda kurdukları kamplarda bekleyişi sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 68,43 dolardan alıcı buluyor.
ABD Başkanı Donald Trump, Çin'e uygulanan gümrük tarifeleri konusunda sert bir tavır almayacağının sinyalini verdi.
Ensarullah hareketi, ABD'ye ait MQ-9 İHA'sını düşürürken; Kızıldeniz ve Umman Denizi'nde Truman ve Vinson uçak gemilerine yönelik füze ve İHA operasyonları düzenledi.
İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze'de işgale ait bir insansız hava aracını düşürdü.