Rusya'da Covid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 9 bin 683 oldu
Rusya'da Coronavirus (Covid-19) nedeniyle 147 kişi daha hayatını kaybetti.
Rusya Sağlık Bakanlığının verilerine göre, son 24 saat içinde Covid-19 vaka sayısı 6 bin 760 artarak 661 bin 165'e yükseldi.
Son 24 saatte virüs kaynaklı ölümler de 147 artarak 9 bin 683 oldu.
Rusya, dünyada en fazla vakanın görüldüğü ülke konumunda.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD ve siyonist rejimin saldırısında şehit olan eski İran İslam İnkılabı Rehberi Seyyid Ali Hamaney için Tahran'da halkın katılımıyla cenaze töreninin ikinci günü sürüyor. İranlı yetkililer, törenlere milyonlarca kişinin katılmasını beklediklerini açıkladı.
Venezuela'da 24 Haziran'da meydana gelen depremlerin ardından bilanço ağırlaşmaya devam ediyor. Yetkililer, can kaybının 2 bin 645'e yükseldiğini, 12 bin 666 kişinin yaralandığını ve yüzlerce binanın hasar gördüğünü açıkladı.
Rusya'nın St. Petersburg kentindeki bir petrol terminaline insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlendiği, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın Sumi kentine düzenlediği hava saldırısında 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 27 kişinin de yaralandığını açıkladı.