Rusya, Yunanistan'a ait petrol tankerine el koydu

Rusya, Baltık Denizi'nde Yunanistan'a ait Liberya bandıralı Green Admire adlı petrol tankerine el koydu.
Estonya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Baltık Denizi'nde Yunanistan'a ait petrol tankerine el koyduğunu duyurdu.
Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna olayla ilgili olarak, "Bugünkü olay Rusya'nın öngörülemez davranmaya devam ettiğini gösteriyor" açıklamasını yaptı.
Açıklamada, olayla ilgili olarak NATO müttefiklerinin bilgilendirildiği ifade edildi.
Geminin Estonya'ya ait petrol yüküyle Hollanda'nın Rotterdam kentine gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.
Estonya, Finlandiya ve Rusya arasında yapılan bir anlaşma uyarınca Estonya sularındaki sığlıklardan kaçınmak için belirlenen ve Rus karasularından geçen rotayı takip eden geminin Rusya'nın Hogland Adası yakınlarında demirlediği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran Devrim Muhafızları Komutanı, siyonist rejimin nükleer tesislerine dair hassas istihbarat bilgileri elde ettiklerini duyurdu. İran, tesisleri hedef alınması halinde misilleme yapacaklarını belirtti.
ABD Başkanı Donald Trump'ın yasa dışı göçmenlere yönelik uygulamaları protesto eden göstericilere karşı orduyu devreye sokması ülke çapında tepkilere yol açtı. Kaliforniya Valisi Newsom, Trump'ı diktatörlükle suçladı.
Federal Havacılık İdaresi, küçük bir uçağın kalkıştan kısa bir süre sonra San Diego açıklarında düştüğünü ve uçaktaki 6 kişinin de hayatını kaybettiğini açıkladı.
İşgal ordusunun Kurban Bayramı'nın son gününde, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde düzenlediği saldırılarda 61 kişi şehit oldu.