Siyonist işgal rejimi Şeyh el-Hatib'i alıkoymaya devam ediyor
Filistin İslami Hareketi Başkan Yardımcısı Şeyh Kemal el-Hatib'in alıkoyma süresi hukuksuzca yeniden uzatıldı.
İşgal rejiminin sözde Sulh Ceza Mahkemesi'nin Şeyh Hatib'in alıkoyma süresini tekrar uzatma kararı vermişti.
Hukuksuzla alıkonulan Şeyh Kemal Al-Hatib'in tutukluluğunun uzatılmasına karar verdi.
Al-Hatib'in sözde mahkemesinin yarın görüleceği belirtiliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Endonezya'nın Java Adası'nın doğusundaki Semeru Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
Vietnam’da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlarda 7 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin ise kaybolduğu belirtildi.
Polonya’nın başkenti Varşova’da, iki tramvay ile otobüsün çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı.
İşgalci siyonistlerin Gazze Şeridi'ndeki soykırım savaşında, attığı bombalar ve patlamamış mühimmatların oluşturduğu kabus, Gazzelilerin hayatını tehdit ediyor.