Siyonist işgal rejimi şehid Fadi Ebu Şuheydim'in eşini alıkoydu
Dün Kudüs'te ikisi sözde polis 4 siyonist işgalciye yönelik eylem düzenledikten sonra şehid edilen Fadi Ebu Şuheydim'in eşi, işgal rejimi tarafından alıkonuldu.
Akşam saatlerinde işgal rejimi, dün Kudüs'te Silsile Kapısı civarında eylemi gerçekleştirdikten sonra şehid edilen Fadi Ebu Şuhaydim'in eşini, Ürdün'den geldiği sırada Kerame sınır kapısından geçmesinden hemen sonra alıkoydu.
Esirler Enformasyon Bürosu tarafından, Ebu Şuhaydim'in ailesi tarafından verilen bilgilere dayanılarak yapılan açıklamada, şehid Ebu Şuhaydim'in eşinin Ürdün'den dönüşü esnasında alıkonulup El-Meskubiyye cezaevine gönderildiği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yunanistan'ın Gavdos açıklarında göçmen teknesinin alabora olması sonucu 52 kişi kurtarıldı, en az 25 kişi kayıp.
HAMAS, Oslo Anlaşması'nın işgali ve yerleşim faaliyetlerini derinleştirdiğini ve Filistinliler için özgürlük ve bağımsızlık sağlamadığında dikkat çekti.
Gazze'de sivil savunma ekipleri, yıkılan evlerin enkazı altından 17 şehidin naaşını çıkardı.
Ensarullah Sözcüsü Tuğgeneral Yahya Seri, Suudi Arabistan'ın son 24 saatte Taiz, Lehic, Cevf, Hacce, El Bayda ve Saada'yı hedef alan 58 hava saldırısı düzenlediğini söyledi.