Siyonist işgalciler Lübnan'ın ardından Yemen'e de saldırdı: 4 ölü, 29 yaralı
İşgal ordusu Lübnan'ın ardından Yemen'e de saldırarak, Hudeyde Limanı ve Ras Isa Limanı'na hava saldırıları düzenledi.
İşgal ordusu, Yemen'deki Hudeyde Limanı ve Ras Isa Limanı'na hava saldırıları düzenlediklerini, saldırıda çok sayıda savaş uçağı ve yakıt ikmal uçağı kullanıldığını belirtti.
İşgalciler, söz konusu limanların İran'dan silah ve petrol dâhil olmak üzere askeri amaçlı sevkiyatlar için kullandığını iddia etti.
Yemen Sağlık Bakanlığı, siyonist işgalcilerin saldırılarında 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 29 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Yemen'deki Ensarullah hareketi, siyonist işgalciler ile uzun soluklu bir savaşa gireceklerini belirtti.
Açıklamada, "israil, 'Yemen'in de vakti gelecek' diyor. Yemenliler ise 'O vakit gelinceye kadar beklemeyeceğiz' diyor. Allah'ın izniyle ilerleyen günler ve aylar yenilgi değil zaferlerle dolu olacak. Bu, uzun ve geri dönüşü olmayan bir savaş olacak." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde kaynağı bilinmeyen patlamalar meydana geldi.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'daki ABD Büyükelçiliği'nden bazı personelin tahliye edileceğini duyurdu.
Paris'teki yetkililer Perşembe günü yapılması planlanan öğrenci protestosunu yasakladı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Türkiye olarak, Avrupa-Atlantik ailesi içindeki ortaklarımızla barış, güvenlik ve istikrar için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.