Siyonist saldırılarında 27 Filistinli yaralandı
Filistin'de, bu sabah erken saatlerde siyonist terör çetesinin saldırılarında 27 kişi yaralandı.
Filistin'de, Batı Yaka’nın Nablus kentinde bu sabah erken saatlerde işgalci siyonistlerin saldırılarında 27 Filistinli yaralandı.
Filistin Kızılayı’na bağlı ilk yardım ekipleri, Nablus kentindeki siyonist saldırılarında yaralanan 27 kişiye müdahalede bulunduklarını ve saldırıların devam ettiğini açıkladı.
Saldırıların, Yusuf’un Kabri bölgesinde, Amman Caddesi’nde ve kentin doğusundaki El-Ğavi Kavşağı’nda yoğunlaştığı bildirildi.
Yaralılardan 7’sinin plastik mermiyle yaralandıkları, ikisinin başlarına plastik mermi isabet ettiği ve hastaneye kaldırıldıkları belirtildi.
14 kişinin de işgal askerlerinin attığı göz yaşartıcı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği ve aralarında iki aylık bir bebeğin de bulunduğu, bebeğin tedavi için hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Selfit’in batısındaki ez-Zaviye beldesinde şehit Ömer Ebu Leyla’nın ailesinin evini de havaya uçurdu.
Yıkım sırasında çevredeki evlerin de zarar gördüğü ve siyonist saldırıların yaşandığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman ile Abu Dabi'de bir araya geldi.
Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn, “Lübnan askeri heyeti 20 Ekim'de ABD'de yapılacak üçlü toplantıya katılacak.” açıklamasını yaptı.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Pakistan Dışişleri Bakanı Mohammad Ishaq Dar ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
New York Times, Donald Trump yönetiminin Ukrayna’da barış sağlanmasına yönelik planının temel unsurlarından birinin Avrupa’nın Rusya’dan yeniden daha fazla doğal gaz satın alması olduğunu ileri sürdü.