Siyonist saldırılarında 27 Filistinli yaralandı
Filistin'de, bu sabah erken saatlerde siyonist terör çetesinin saldırılarında 27 kişi yaralandı.
Filistin'de, Batı Yaka’nın Nablus kentinde bu sabah erken saatlerde işgalci siyonistlerin saldırılarında 27 Filistinli yaralandı.
Filistin Kızılayı’na bağlı ilk yardım ekipleri, Nablus kentindeki siyonist saldırılarında yaralanan 27 kişiye müdahalede bulunduklarını ve saldırıların devam ettiğini açıkladı.
Saldırıların, Yusuf’un Kabri bölgesinde, Amman Caddesi’nde ve kentin doğusundaki El-Ğavi Kavşağı’nda yoğunlaştığı bildirildi.
Yaralılardan 7’sinin plastik mermiyle yaralandıkları, ikisinin başlarına plastik mermi isabet ettiği ve hastaneye kaldırıldıkları belirtildi.
14 kişinin de işgal askerlerinin attığı göz yaşartıcı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği ve aralarında iki aylık bir bebeğin de bulunduğu, bebeğin tedavi için hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Selfit’in batısındaki ez-Zaviye beldesinde şehit Ömer Ebu Leyla’nın ailesinin evini de havaya uçurdu.
Yıkım sırasında çevredeki evlerin de zarar gördüğü ve siyonist saldırıların yaşandığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran'ın Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Abbas kentinde bir evde çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetti.
Birleşmiş Milletler (BM); ABD'nin İran'da köprüler, enerji tesisleri ve iletişim altyapısını hedef alan saldırılarının ardından sivil altyapının korunması gerektiği uyarısı yaptı.
Macaristan Başbakanı Peter Magyar’ın verdiği destekle cumhurbaşkanlığı koltuğuna satranç tarihinin en başarılı isimlerinden Judit Polgar düşünülüyor.
Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn, ABD'nin başkenti Washington’da Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile görüştü. Taraflar, üçlü çerçeve anlaşmasının uygulanmasına yönelik süreci ele aldı