Trump: İran'la savaş, Kasım ayındaki ara seçimlerden sonra sona erecek
ABD Başkanı Donald Trump, İran'la savaşın Kasım ayındaki ara seçimlerin hemen ardından sona ereceğine inandığını iddia etti.
Amerikan lideri Donald Trump, Tahran'ın "artık direnemeyeceği" gerekçesiyle İran'la savaşın Kasım ayındaki ara seçimlerden hemen sonra sona ereceğini iddia etti.
Trump, İran'ın ABD seçimlerini etkilemeye çalışabileceği teorisini ortaya atarak, "Bence savaş seçimden hemen sonra bitecek çünkü daha fazla dayanamazlar" dedi.
Washington yakınlarındaki Andrews Hava Kuvvetleri Üssü'nde gazetecilere konuşan ve ardından Dallas, Teksas'a uçacak olan Trump, "Çaresizce seçimleri etkilemeye çalışacaklar ki, onları rahat bırakacak ve nükleer silah edinmelerine izin verecek zayıf bir grup insanımız olsun." diye iddia etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suriye Dışişleri Bakanlığı, işgal rejimi başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bugün Şeyh Dağı'ndaki (Hermon) işgal birliklerinin olduğu bölgeye girmesinin Suriye'nin toprak bütünlüğünün ihlali olduğunu bildirdi.
İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Kazım Garibabadi, UAEA Yönetim Kurulu'nda İran karşıtı kararın kabul edilmesine tepki gösterdi.
Lübnan ordusu, işgalci rejimin 26 Haziran'dan bu yana ateşkesi 7 bin 700 kez ihlal ettiğini bildirdi.