Tunus açıklarında akaryakıt gemisi battı

Tunus'un Gabes kenti açıklarında batan geminin tüm mürettebatı kurtarıldı.
Ekvator Ginesi'nden Malta'ya giden bir ticari yakıt gemisi Tunus'taki Gabes kıyılarında battı.
Yaklaşık 1 bin ton yakıt taşıyan gemideki 7 mürettebatın ülkenin deniz kuvvetleri tarafından kurtarıldığı bildirildi.
Tunus Çevre Bakanlığı, geminin kötü hava koşulları nedeniyle battığını, bir çevre felaketini önlemek ve kazanın sonuçlarını en aza indirmek için çalışma yapıldığını belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dünya Gıda Programı, Gazze Şeridi'ne daha güvenli geçiş yolları açılması çağrısında bulundu.
Amerikalı iş adamı Elon Musk, “Amerika Partisi” adlı yeni bir siyasi parti kurduğunu açıkladı.
Siyonist işgalcilerin, Gazze Şeridi'nin Han Yunus bölgesinde bulunan çadırları hedef aldığı saldırılarda 4 çocuk şehit oldu.
ABD'nin Texas eyaletinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 9'u çocuk olmak üzere 27'ye yükseldi. Yaz kampındaki kayıp 27 çocuğu arama çalışmaları sürüyor.