Uzman ve başöğretmenlik sertifikaları e-Devlet üzerinden alınabilecek

Millî Eğitim Bakanlığınca 16 Aralık 2022'de kesin sonuçları ilan edilen uzman öğretmen ve başöğretmenlik sınav sonuçlarına göre sertifika almaya hak kazananlar, sertifikalarını e-Devlet üzerinden alabilecek.
Millî Eğitim Bakanlığınca 19 Kasım 2022'de gerçekleştirilen ve 16 Aralık 2022'de kesin sonuçları ilan edilen uzman öğretmen ve başöğretmenlik sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, uzman öğretmen ve başöğretmenlik unvanı almaya hak kazananlar, sertifikalarına e-Devlet üzerinden ulaşabilecek.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre söz konusu unvanlardan sertifikanın düzenlendiği tarihten itibaren yararlanabilecek olan uzman öğretmen ve başöğretmenler, sertifikanın düzenlendiği tarihi takip eden ay başından itibaren bu unvanlar için öngörülen eğitim öğretim tazminatından faydalanacak.
Uzman öğretmen ve başöğretmenlik unvanı almaya hak kazananlar, sertifikalarını görev yaptıkları kurumlara ibraz etmeleri halinde, unvanlar için öngörülen bir dereceden yararlandırılacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Amerikalı iş adamı Elon Musk, “Amerika Partisi” adlı yeni bir siyasi parti kurduğunu açıkladı.
Siyonist işgalcilerin, Gazze Şeridi'nin Han Yunus bölgesinde bulunan çadırları hedef aldığı saldırılarda 4 çocuk şehit oldu.
ABD'nin Texas eyaletinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 9'u çocuk olmak üzere 27'ye yükseldi. Yaz kampındaki kayıp 27 çocuğu arama çalışmaları sürüyor.
İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Şam'a Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara ile görüştü