Yunanistan orman yangınlarıyla mücadele ediyor

Yunanistan'da son 24 saatte 52 noktada çıkan orman yangınlarından 44'ünün kontrol altına alındığı belirtildi.
Yunanistan'da, son 24 saatte ülke genelindeki 52 ormanlık alanda yangın çıktı.
İtfaiye ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle bunlardan 44'ü kontrol altına alındığı, 8 noktadaki yangınlarla mücadelenin sürdüğü kaydedildi.
İstanköy (Kos) ve Sakız (Hios) adalarındaki yangınların kontrol altına alınmasında zorluk yaşandığı için Atina'dan takviye ekipler gönderildi.
Midilli Adası'ndaki yangın için de takviye ekipler gönderildi.
Girit Adası'ndaki yangın nedeniyle bazı yerleşim birimlerinin tedbiren tahliyesine karar verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya, Ukrayna ordusunun Smolensk Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) bir güç ünitesine insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlediğini duyurdu.
Almanya’da hızla yayılan yeni Koronavirüs varyantı XFG, diğer adıyla Stratus büyük endişeye yol açtı.
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin (KDC) batısındaki Ekvator eyaletinde yolcu taşıyan bir teknenin batması sonucu 86 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi kurtarıldı.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da Dnipropetrovsk bölgesinde Novopetrovskoye yerleşim birimini ele geçirdiklerini açıkladı.