Bakan Tekin: Rabbim evlatlarımızın emeklerini zayi etmesin
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilere ve ailelerine başarı dileklerinde bulundu.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Tekin, YKS sonuçlarının tüm öğrenciler ve aileleri için hayırlı olmasını temenni etti.
Öğrencilerin tercih sürecini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen Tekin, ilgi duydukları ve hayalini kurdukları alanda eğitim almalarını diledi.
Tekin paylaşımında "Rabbim evlatlarımızın emeklerini zayi etmesin, yollarını ve bahtlarını açık eylesin inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Millî Eğitim Bakanlığının öğretmenlerin mesleki deneyimlerini ve kültürel birikimlerini görünür kılmak amacıyla yayımladığı "ÖğretmenİZ" dergisinin 10'uncu sayısı okurlarla buluştu.
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2026 YKS tercih döneminde öğrenci ve velilere yol göstermek amacıyla hazırlanan "YKS Tercih Süreci Öğrenci ve Veli Bilgilendirme Kılavuzu"nu yayımladı.
Batman TP Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Yıldırım, 2026 YKS kapsamında gerçekleştirilen Yabancı Dil Testi'nde (YDT) Batman birincisi, Türkiye 483'üncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.
Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Vuruşkan, ilçe genelindeki yaz Kur'an kurslarında öğrencilere yönelik rehberlik seminerleri düzenlendiğini belirterek, programların öğrencilerin dini ve manevi gelişimlerine önemli katkı sunduğunu ifade etti.