Okulların tatil edildiği bölgeler için koordinasyon kurulu oluşturuldu
Okulların tatil edildiği bölgelerde öğrencilerin eğitim süreçlerinin telafisi için atılacak MEB tarafından kurulan koordinasyon kurulunun ilk toplantısında masaya yatırıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı, Suriye'de Fırat'ın doğusunda başlatılan harekat sonrası sınır bölgesinde illerin eğitim süreçlerinin bütüncül bir şekilde takip edilmesi için koordinasyon kurulu oluşturdu.
Bakanlığın internet sitesinde yer alan habere göre, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran başkanlığında koordinasyon kurulunun ilk toplantısı yapıldı.
Okulların tatil edildiği bölgelerde öğrencilerin eğitim süreçlerinin telafisi için atılacak adımların konuşulduğu toplantıda görüşülen önlemler bölgedeki eğitim yöneticileriyle birlikte tüm detaylarıyla değerlendirildikten sonra hızlı bir şekilde uygulama safhasına geçilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Manisa'nın Salihli ilçesinde ana sınıfı öğrencileri, okulun bahçesindeki zeytinlerin toplanmasına yardım edip zeytinyağı sıkımına şahitlik etti.
Muş'un Varto Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenciler, yeni açılan fen bilimleri laboratuvarında yaptıkları deney ve gözlemlerle öğrendikleri teorik bilgileri uygulama imkânı buluyor.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Ayraç Projesi" kapsamında hazırlanan "İlkokullar Birlikte Okuyor" hikâye kitaplarının tanıtımı, Fatma Zehra Dülgeroğlu İlkokulu'nda yapıldı.
Kayseri Üniversitesi’nde uygulanan 3+1 ve 7+1 eğitim modelleri sayesinde gastronomi öğrencileri eğitimlerinin son dönemini sektörde geçirerek mesleğe bir adım önde başlıyor.