YÖK Başkanı Özvar'dan KPSS açıklaması

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, devam eden KPSS soruşturması ile ilgili açıklama yaptı.
YÖK Başkanı Özvar, "Ön incelemeyi başlattık ve neticelendirdik. Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığı ifade etmem mümkün şu anda" dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak ve toplumsal bilinç düzeyini artırmak amacıyla hazırlanan "Güçlenmek: Bağımlılıktan Esenliğe" bülteni yayımlandı. Bülten bağımlılığın bireyler üzerindeki etkilerini, önleyici müdahale programlarına ilişkin bilgileri ve toplumsal yansımalarını içeriyor.
Siirt'te yaz Kur'an kursunun açılış programında konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, çocukluk yıllarında Kur’an kursuna gitmiş biri olarak, Kur’an-ı Kerim’in ve dini bilginin hayatına olan etkilerini dile getirdi.
Tatilin sadece dinlenme ve eğlenme değil, kişisel gelişim için de bir fırsat olduğunu vurgulayan Eğitimci Zeyneddin Güler, öğrencilere spor, kitap, kültürel geziler ve gönüllü faaliyetlerle dengeli bir tatil geçirmelerini tavsiye etti.
ÖSYM, bu hafta sonu iki ayrı Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) düzenleyecek. Almanca ve Fransızca sınavları cumartesi, Arapça ve Rusça sınavları ise pazar günü gerçekleştirilecek.