Altın fiyatları güne düşüşle başladı

Küresel piyasalarda altının onsu 3 bin 269 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 6 bin 773 TL'den satılıyor.
ABD Uluslararası Ticaret Mahkemesi'nin Donald Trump'ın gümrük vergisi kararlarını iptal etmesiyle ons altın fiyatı geriledi.
Altın fiyatlarındaki düşüşte Nvidia'nın rekor gelir açıklaması da etkili oldu.
Altın, yeni güne sert düşüşle başladı.
Ons altın, şu sıralarda 3 bin 269 dolar seviyesinde bulunuyor.
Çeyrek altın 6 bin 773 lira, Cumhuriyet altını da 26 bin 975 liradan satılıyor.
Gram altın 4 bin 117 liradan değerleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Doğal gazda konut tüketicileri için yüzde 24,6 oranında zam yapıldı. Yeni tarifeler 2 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak.
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2025 yılı hububat alım ödemelerine bugün itibariyle başladı.
Yapımı tamamlandığında AVM, otel, ofisler, konutlar ve rezidans alanlarını kapsayacak olan V Mall Ağrı'nın, şehrin çehresini değiştirmesi ve 1800 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmangazi Köprüsü ile 9 yılda akaryakıt ve zamandan toplam 108 milyar lira tasarruf ettiklerini kaydetti.