Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe satıcılı başladı

Küresel piyasalarda altının onsu 3 bin 293 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 6 bin 784 TL'den satılıyor.
ABD Başkanı Donald Trump'ın geçtiğimiz hafta ticaret savaşlarına yönelik gümrük vergilerinde indirime gidileceği açıklaması altına güç kaybettiriyor.
Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününe negatif başladı.
Ons altın, şu sıralarda 3 bin 297 dolar seviyesinde bulunuyor.
Çeyrek altın 6 bin 784 lira, Cumhuriyet altını da 27 bin 36 liradan satılıyor.
Gram altın 4 bin 77 liradan değerleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ticaret Bakanlığı, banka hesaplarının üçüncü kişiler tarafından kullanılmasının ciddi suçlara zemin hazırlayabileceğini belirterek "Hesabınızı kullandırırsanız, tüm hukuki ve cezai sorumluluk size ait olur." açıklaması yaptı.
Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep hali, 30 Kasım 2025'e kadar uzatıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 3 Haziran Salı günü mayıs ayına ilişkin enflasyon verilerini paylaşacak. Böylece yılın beşinci aylık enflasyon rakamları netleşmiş olacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli Kurban Bayramı ikramiyelerinin 31 Mayıs - 4 Haziran arasında ödeneceğini duyurdu.